Vi säljer Lululemon

Vi säljer Lululemon

Vi har ett stort utbud på tränings- och fritidskläder från Lululemon. Både dam- och herrkläder. Vi har även yogatillbehör såsom yogamattor, yogahanddukar och klossar av högsta kvalitét. Välkommen in och prova, kläm och känn. 

I vår butik kan du köpa träningskläder och yogatillbehör i topp klass från välkända Lululemon. Lululemon är ett  kanadensiskt märke som erbjuder tränings-, fritidskläder och tillbehör av högsta kvalité, med huvudsaklig inriktning på yoga. Hos oss finner du tajts i olika längder, linnen, bh, toppar, jackor, huvjackor, yogamattor, yogaväskor, klossar, foam rollers, yoga straps, vattenflaskor med mera.  Finns både för honom och henne. Passa på att unna dig något extra, det är du värd.

Visste du att du endast kan köpa Lululemon i butik i Stockholm, Göteborg och hos oss i Jönköping? Unikt!

ÖPPETTIDER BUTIKEN UNDER SOMMAREN:
Vi har öppet 30 minuter före och efter varje klass. Önskar du komma någon annan tid så går det utmärkt att kontakta oss för att bestämma dag och tid så öppnar vi upp butiken för dig.

Tveka inte att kontakta oss på telefon 036-184950 eller maila info@widevi.se.

Har du inte möjlighet att komma till vår butik så går det bra att maila oss om vad du vill ha och sedan skickar vi med PostNord.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *