Vad gäller under Corona

Vad gäller under Corona

Det är viktigt för oss att du ska känna dig trygg när du kommer till oss på centret. Vi är noga med att hålla rent och snyggt, vi städar regelbundet. Vi låter våra eteriska oljor flöda och diffuses är ständigt på. Från 1 april i år så minskade vi antalet deltagare på klasserna från 20 till 15 personer. Den 4  november vidtog vi ytterligare åtgärder och gick ner till 10 deltagare per klass samt tog bort möjligheten att hyra yogamatta och låna redskap. Men med anledning av det rådande läget och Folkhälsomyndigheten rekommendationer och regelverk är det följande som gäller och tillsvidare:

– Max antal deltagare per klass är 7 stycken.
– Du måste alltid ha med dig egen yogamatta. Önskar du använda kloss, hantel och vikt manschetter så går det bra att ha med sig det.

Då omklädningsrummen inte är så stora så uppmanar vi till att du kommer ombytt och att du duschar hemma. Om du måste byta om och duscha hos oss så begränsar vi antalet till 2 personer åt gången i omklädningsrummen, det gäller både damernas och herrarnas. Här måste du själv stämma av och visa hänsyn.

På kvällspassen så ber vi dig inte komma allt för lång tid före din klass så att du kan gå in i yogasalen direkt. Detta för att undvika trängsel utanför yogasalarna. Är den lilla yogasalen öppen så kan du lägga dina ytterkläder och väska där om du inte vill gå ner på nedra plan.

Vi vill att du ska fortsätta komma regelbundet till centret, vi och du behöver det mer än någonsin nu. Därför uppmanar vi till att du bokar in dig på de klasser där det är färre inbokningar, så att vi sprider ut oss och att alla får tillgång till att Sanayoga. Du ser antal lediga platser i tidsbokaren, utgår från att maxantalet är sju. Viktigt är att du avbokar dig om du inte kan komma. Notera att du kan endast boka in dig på våra klasser om du har ett giltigt träningskort (klippkort/halvårskort/helårskort).

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *