Vad gäller under Corona

Vad gäller under Corona

Det är viktigt för oss att du ska känna dig trygg när du kommer till oss på centret. Vi är noga med att hålla rent och snyggt. Vi låter våra eteriska oljor flöda och diffuses är ständigt på. Från 1 april i år så minskade vi antalet deltagare på klasserna från 20 till 15 personer. Men med anledning av de nya allmänna råden från Folkhälsomyndigheten gällande Jönköpings län så har vi nu vidtagit ytterligare åtgärder.
Dessa gäller fr o m 4 november och tillsvidare.
– Max antal deltagare per klass är 10 stycken.
– Vi använder inga redskap och tar bort möjligheten att hyra matta.

Det innebär att du måste ha med egen matta och ev. egna redskap såsom kloss och hantlar om du tycker om att använda det.

Då omklädningsrummen inte är så stora så uppmanar vi till att du kommer ombytt och att du duschar hemma. Om du måste byta om och duscha hos oss så begränsar vi antalet till 2 personer åt gången i omklädningsrummen, det gäller både damernas och herrarnas. Här måste du själv stämma av och visa hänsyn.

På kvällspassen så ber vi dig inte komma allt för lång tid före din klass så att du kan gå in i yogasalen direkt. Detta för att undvika trängsel utanför yogasalarna. Är den lilla yogasalen öppen så kan du lägga dina ytterkläder och väska där om du inte vill gå ner på nedra plan.

Vi vill att du ska fortsätta komma regelbundet till centret, vi och du behöver det mer än någonsin nu. Därför uppmanar vi till att du bokar in dig på de klasser där det är färre inbokningar, så att vi sprider ut oss och att alla får tillgång till att Sanayoga. Du ser antal lediga platser i tidsbokaren, utgår från att maxantalet är tio. Notera att du kan endast boka in dig på våra klasser om du har ett giltigt träningskort (klippkort/halvårskort/helårskort).

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *